18 Mart Çanakkale Zaferi

Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en parlak zaferlerinden birini kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Çanakkale Zaferi, tarihimizin en onurlu sayfalarından biridir. Bu zafer, milletimizin azmi, cesareti ve vatan sevgisiyle yazılmış büyük bir destandır.

Çanakkale, emperyalist güçlerin saldırılarına karşı Türk milletinin gösterdiği eşsiz direnişin simgesidir. İşgalci ordular, karşılarında sadece askerleri değil, aynı zamanda toprağına, vatanına, özgürlüğüne sıkı sıkıya bağlı bir milletin inancını bulmuşlardır.

Bugün, Çanakkale'de toprağa düşen kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Onların fedakarlıkları ve cesaretleri, bizlere vatan sevgisinin ne kadar büyük bir güç olduğunu göstermiştir.

Çanakkale Zaferi, sadece o dönemin değil, gelecek nesillerin de ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Bu zafer, bizlere birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin, her zorluğun üstesinden gelebileceğimizin en büyük kanıtıdır.

Bugün, Çanakkale'de şehit düşenlerin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, onların bize emaneti olan bu güzel vatanı daha da ileriye taşıma sözü veriyoruz. Çanakkale ruhu, milletimizin kalbinde daima yaşayacak, zaferlerimizin ve başarılarımızın temelini oluşturacaktır.

Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anarken, onların bizlere bıraktığı bu büyük mirası sonsuza kadar yaşatma sözü veriyoruz. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, bu kutlu mücadeleyi bir kez daha yürekten selamlıyor, şehitlerimizi, rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyoruz.

19-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 14:22 - Görüntülenme: 49