İftar Programı

Ramazan, İslam'ın kutsal ayıdır ve Müslümanlar için birçok anlam taşır. Bu ay, oruç tutma, dua etme, ibadet etme ve yardımlaşma gibi manevi değerleri içinde barındırır. Oruç, gün boyunca yeme içmeyi ve dünyevi arzuları kontrol etmeyi gerektirir, böylece ruhsal arınma ve kendini yenileme süreci başlar. Ramazan, toplulukları bir araya getirir ve paylaşma, cömertlik ve merhamet gibi değerleri vurgular. Aynı zamanda Kur'an'ın ilk ayetlerinin indirilmeye başlandığı ay olarak da önemlidir. Bu nedenle, Ramazan, Müslümanlar için manevi bir yolculuk ve toplumsal bir birliktelik zamanıdır.

Bu akşam okulumuz yemekhanesinde düzenlediğimiz iftar programından.

İftar öncesi kuran tilaveti ardından iftar yapıldı.

Tüm oruçların kabul olması dileğiyle.

Emeği geçen yönetici, öğretmenlerimize, ayrıca kantin ve yemekhane işletme yetkilerine lezzetli yemekleri ve emekleri için teşekkür ederiz.

Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 17:03 - Görüntülenme: 42