İSTANBUL / SANCAKTEPE - Ortadağ Ortaokulu

Ramazan Programı

Sayın velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz,

Ramazan ayının coşkusunu yaşamak, dayanışmayı, arkadaşlık duygularını pekiştirmeyi, okul ailesi olmayı yaygınlaştırmak amacıyla gelenekselleşmeyi hedeflediğimiz ramazan etkinlikleri düzenlenmiştir.

Geçen haftadan itibaren okulumuz erkek mescidinde cuma namazı kılma uygulaması başlatıldı.
Mescitte ihtiyaç duyulan minber, mihrap, kitaplık, rahle, mushaf vb. ihtiyaçlar için hayır kurumlarından talep oluşturduk. (Mescide bahsi geçen ihtiyaçlar için katkı yapmak isteyen velilerimiz okul müdürlüğü ile iletişime geçmesini rica ederiz.)

İlçe müftülüğünden mescidimizde öğle yemek teneffüsünde mukabele yapacak din görevlisi talep edildi. Görevlendirme yapılması durumunda ivedi olarak mukabele etkinliği başlayacaktır.

Ayrıca okulumuz yemekhanesinde öğrenci ve velilerimize yönelik iftar programı planlanmıştır.

Talep doğrultusunda yemekhane kapasitesi ölçüsünde program oluşturulacaktır. Katılmak isteyen öğrenci/velilerimizin sınıf öğretmenleriyle iletişime geçip rezervasyon için ödemeleri yapmaları gerekmektedir.

İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin yerine ödeme yapmak isteyen velilerimiz sınıf öğretmenleriyle iletişime geçebilirler.

Tüm oruçların kabul olması dileğiyle, hayırlı ramazanlar dileriz.

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 14:16 - Görüntülenme: 33